Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mogelijkheid om snel data uit systemen te halen en te verwerken

Software robotics biedt organisaties de kans om repetitieve handelingen te robotiseren. Software robots nemen hierdoor eenvoudig en routinematig werk uit handen. Maar hoe kunnen databots daarmee helpen?

Tegenwoordig hebben veel organisaties enorme hoeveelheden aan data waarmee ze soms zich geen raad weten. Daarbij leven we ook in een wereld waar steeds meer bedrijven op zoek zijn naar diverse oplossingen de digitale transformatie te versnellen. Robotic Process Automation (RPA) is dan ook niet meer weg te denken uit dit proces.

Databots

Databots zijn dé manier om snel en goedkoop repetitieve taken van werknemers over te nemen. RPA is dan wel niet een nieuwe technologie, maar het duurde wel enige tijd voordat organisaties de databots konden waarderen. Het is namelijk wel belangrijk dat de data binnen de organisatie goed gestructureerd is. Een databot kan enkel een goede beslissing nemen wanneer de data goed geordend is. Het is dus essentieel dat bedrijven hier rekening mee houden bij het opzetten van een databotproject om te zorgen dat hun RPA zoden aan de dijk zet.

(Bron: Computable)

Software Robotics Live
Steeds meer organisaties omarmen software robotics maar wat is het verschil tussen automatiseren en  robotiseren. Hoe zet je software robots in? Heb jij jouw data op een juiste manier gestructureerd? Op 23 april vindt het Software Robotics Live plaats in stadion Feijenoord in Rotterdam. Wil jij graag kennis op doen en ook direct ervaringen delen met vakgenoten? Meld je dan vandaag nog aan!