Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mobiliteit zorgt voor extra motivatie en hogere productiviteit

Enabling Enterprise Mobility Through People-Centric IT

Consumerization of IT is een niet te stoppen trend. Steeds meer organisaties bewegen van een model waarin de organisatie bepaalt welke apparaten gebruikt moesten worden, naar een Bring-Your-Own-Device- (BYOD) en Bring-Your-Own-Cloud (BYOC) model. Hierin gebruiken werknemers hun eigen apparaat om toegang te krijgen tot applicaties en data en gebruiken hun eigen cloud-opslag voor data en cloud-diensten. Werknemers verwachten dat zij te allen tijde, onafhankelijk van plaats en het apparaat dat zij gebruiken, toegang kunnen krijgen tot zakelijke tools en data. Het is aan de organisatie om hun werknemers van deze mobiliteit te voorzien.

In deze zeer uitgebreide whitepaper wordt de complete Consumerization of IT volgens de visie van Microsoft behandeld. Onder andere komen de gebruiker, het apparaat, de applicaties en de data aan bod. Verder wordt er ingegaan op Rights Management, Dynamic Access Control en Auditing. Daarnaast wordt uiteengezet hoe de geboden oplossing het systeem, de data en het netwerk van de organisatie helpt te beschermen. Hoe kunnen organisaties met een intelligente infrastructuur, gebouwd op Microsoft-technologieën, ervoor zorgen dat medewerkers altijd en overal bij de juiste applicaties en informatie kunnen?

Organisaties die doelen en een eigen beleid opstellen omtrent het gebruik van persoonlijke apparaten, kunnen zo de vruchten plukken van deze trend. Het biedt enorme voordelen. Werknemers raken door het gebruik van apparaten die zij kennen bijvoorbeeld extra gemotiveerd en worden dus productiever, terwijl het management efficiënt blijft en de security en governance door de IT-afdeling gewaarborgd.

Enterprise Mobility

Samen helpen Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2 Configuration Manager, Microsoft Azure en Windows Intune organisaties om de consumerization of IT het hoofd te bieden. Door de op de mens gerichte IT-oplossing kunnen organisaties nu hun werknemers helpen, de omgeving verenigen, data beschermen en uiteindelijk de consumerization of IT omarmen.

Download de whitepaper
Download deze zeer uitgebreide whitepaper “Enabling Enterprise Mobility Through People-Centric IT” en lees meer over hoe consumerization of IT helpt werknemers gemotiveerder en productiever te maken. Daarnaast wordt een complete oplossing geboden welke organisaties helpt de consumerization of IT te omarmen en de voordelen hiervan te benutten.