Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mobiliteit enquête voor ondernemingen in Europa

Komt mobiliteit voort uit apps?

Mobiliteit: een betere balans tussen werk en privé, werken vanuit verschillende locaties, ook buiten kantooruren. Mobiliteit is voor steeds meer ondernemingen een uitdaging geworden. De traditionele zakelijke apparaten worden vervangen door smartphones, laptops en tablets. Om op zowel zakelijke als persoonlijke apparaten te kunnen werken en ook zakelijke apparaten voor persoonlijke activiteiten te gebruiken, is het belangrijk om een veilige en beheerbare infrastructuur te hebben. Een infrastructuur die de gebruiker niet beperkt in zijn werkzaamheden.

Deze whitepaper beschrijft een klantenenquête over mobiliteit voor ondernemingen in Europa. Hieronder een aantal hoogtepunten van de enquête:

  • 89,6% van de organisaties heeft wel eens overwogen om medewerkers te voorzien van mobiele apps, of doet dit nu al.
  • 85,3% van de3 organisaties wil of moet apps ondersteunen op zowel zakelijke als persoonlijke mobiele apparaten.
  • 76,1% van alle bedrijven beschikt over een werkende infrastructuur om ‘work anywhere’ te implementeren voor sommige of alle werknemers.

Mobiliteit komt voort uit apps
Mobiele en persoonlijke apparaten zijn meestal voorzien van veel apps. De mogelijkheid om apps te zoeken en te installeren is een belangrijk onderdeel van de mobiele ervaring van de gebruiker. Hoe kan deze ervaring ook over gebracht worden op een veilige manier werken met zakelijke apparaten en zakelijk apps? Maar ook: Hoe kunnen essentiële zakelijke apps op persoonlijke mobiele apparaten gebruikt worden zonder de vrijheid van de werknemer en organisatie te verstoren?

Wat komt nog meer aan de orde in deze enquête?

  • Informatiebeveiliging
  • De verandering in de traditionele werkplek
  • Het soort netwerk bepaalt de toegangsbeperking
  • Mobiele toegang vanuit auto’s en het openbaarvervoer
  • Technologie ter ondersteuning van mobiliteit

Download nu geheel vrijblijvend meer over de klantenenquête over mobiliteit voor ondernemingen in Europa en kom meer te weten over de bovenstaande onderwerpen.