Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mobile first strategie zet de smartphone centraal

Geef klanten de service die je zelf ook verwacht

Wanneer keek je voor het laatst op je smartphone? Was dat 1 of 2 minuten geleden? Misschien kocht je aandelen, bestelde je een nieuwe telefoon of appte je met je collega’s over die meeting over 2 uur.  In een paar jaar tijd is de smartphone geworden tot ieders Zwitsers zakmes. Niet alleen privé maar ook zakelijk is het een onafscheidelijk hulpje. Het is daarom niet zo verwonderlijk dat smartphones desktop pc ’s langzamerhand verdringen.

De noodzaak van een mobile first strategie

Het is evident dat als iedereen een smartphone gebruikt, je de bedrijfsstrategie erop moet aanpassen. Pas dan ben je net zo connected als je favoriete webwinkel met uitgebreide app die integreert met de betaalapp van je bank. Zet je klanten centraal en maak ze tevreden met de service die je zelf ook verwacht. Door alles uit de mobiele technieken te halen kun je klanten binden en garandeer je meer business. Het succes kan enorm zijn als je dat op een interactieve, speelse manier doet. Denk maar eens aan Pokémon Go.

Essentiele onderdelen voor succes

Een strategie voor smartphones is succesvol als de volgende onderdelen behelst:

  • Robuuste verbinding: zonder stabiele verbinding missen je klanten de aansluiting
  • Cybersecurity: aangesloten zijn is één ding, maar als de gegevens van jezelf en van klanten niet gewaarborgd zijn bied je geen service, maar een risico

Start met jouw strategie

Start vandaag nog met de technologie die jou op voorsprong zet ten opzichte van de concurrentie. Bied je klanten de excellente service die het nieuwe normaal is en download de whitepaper direct.

 

Download de whitepaper
Download