Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mobile Computing / Mobile Business Intelligence Market Study

Met Mobile BI op weg naar betere bedrijfsresultaten

Om succesvol te kunnen opereren is het van levensbelang dat u met uw bedrijf goed inzicht hebt in de eigen bedrijfsstructuur en de markt waarin u opereert. In het proces van Business Intelligence worden bedrijfsgegevens omgezet in informatie, die bijdraagt aan kennis waarmee u adequate beslissingen kunt nemen die gunstig zijn voor de bedrijfsvoering.

De mobiele tak van Business Intelligence wint steeds meer aan populariteit. De smartphone en de bijbehorende apps zijn immers een wezenlijk onderdeel geworden van de dagelijkse werkzaamheden van de zakelijke gebruiker. Grijp de mogelijkheden die het mobiele platform biedt dan ook met beide handen aan. De marktstudie ‘Mobile Computing/Mobile Business Intelligence Market Study‘ biedt u alvast een solide houvast.

De juiste informatie op het juiste moment bij de juiste medewerker, levert winst op die elders kan worden gebruikt. In dit rapport bieden we u inzicht in de markt van enerzijds mobile computing en anderzijds mobile business intelligence (mobile BI). Daarbij hebben we gekeken naar hoe de markt de software en technieken heeft geadopteerd, hoe het in de praktijk wordt ingezet en wat de plannen voor de toekomst zijn.

Wat Mobile Business Intelligence betreft, komen onder meer de volgende key factors uitgebreid aan bod:

  • Wat is het belang ervan voor bedrijven en in welke bedrijfstakken is de adoptie het grootst?
  • Welke voordelen en beperkingen kent Mobile BI?
  • Hoe voorbereid zijn bedrijven op Mobile BI en waar liggen de voorkeuren voor het back-endsysteem (in-huis, privé-cloudoplossing of de public cloud)?
  • Wat zijn de trends op het gebied van mobiele webapps, native apps en hybride apps?

In deze tak van sport spelen de mobiele toepassingen een essentiële rol. Om goed inzicht te krijgen in de markt, is onder meer naar de volgende zaken gekeken:

  • Waar liggen de voorkeuren als het gaat om mobiele applicaties zoals e-mail, personal information management, et cetera?
  • Welke platforms (Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry) worden nu gebruikt en wat verwacht men in de toekomst te gebruiken?
  • Hoe schaft men applicaties aan binnen het bedrijf?
  • Hoe gaat men om met de beveiliging van de devices en het verlies ervan?
  • Hoe ontwikkelt men zelf apps?

Download vandaag nog het gratis rapport en ontdek wat de trends zijn. Die kennis  kunt u gebruiken voor de implementatie van Mobile Business Intelligence op de eigen werkvloer.

Misschien ook interessant