Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mobile Business Intelligence

Wat voor impact heeft mobile BI?

Wat is de impact van Mobile BI? Wanneer informatie ons letterlijk volgt, waar we ook zijn en wanneer we het nodig hebben? Mobile BI verandert de manier waarop we werken, het vermogen om sneller te reageren en om af te stemmen op een gezamenlijk doel. Dit onderzoek kan organisaties op weg helpen en de kans op succes in Mobile Business Intelligence vergroten.

Er is een enquête gehouden onder een brede selectie organisaties uit de hele wereld. 28 vragen gefocust op huidige implementaties, percepties en toekomstige plannen van Mobile BI.

Een aantal conclusies op een rijtje:

  • Business Intelligence is gerangschikt in de top 3 voor mobile applicaties, na email en persoonlijk informatie management.
  • 68% van de respondenten zien Mobile BI nu als of ‘kritisch’ of ‘heel belangrijk’ voor de organisatie, ten opzichte van 52% in 2010
  • Een meerderheid van de respondenten (75%) gaf aan dat tussen de 21% en 81% of meer van de gebruikers Business Intelligence exclusief gebruikt voor mobiele apparaten.
  • We zien een drastische verandering sinds de eerste studie in 2010 in de werkelijke inzet en de plannen voor Mobile BI platformen.

Download
Download geheel vrijblijvend de whitepaper “Mobile Business Intelligence”waarin de vragen van de enquête worden behandeld. Daarnaast wordt verder ingegaan op de bovenstaande conclusies.