Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mobile Business Intelligence – When Mobility Matters

Hoe gaat een organisatie om met Mobile BI

Mobile Business Intelligence is een proces, niet een project en eerder een reis dan een bestemming. De praktijkcases in deze whitepaper presenteren twee verschillende vormen die Mobile Business Intelligence kan aannemen voor het motiveren van de mobiele werker.

De eerste praktijkcase gaat in op het bedrijf GUESS?. Het is een organisatie die zich alleen richt op de mode. Binnen deze organisatie is een sterke behoefte aan informatiestructuur en toegang verbetering. De gebruikersacceptatie heeft bewezen dat Mobile Business Intelligence een verstandige stap is geweest.

De tweede praktijkcase gaat in op het verhaal van PriceLYNX. Deze organisatie geeft zorginstellingen inzicht in: waar is de prijs het voordeligste in vergelijking met andere zorginstellingen.  

De sleutels naar succes voor PriceLYNX waren:

  • Agile development: De gebruikers iets geven waarop ze kunnen reageren
  • Lead: Niet achterblijven, Mobile Business Intelligence is nu
  • MicroStrategy Mobile: Ga het wiel niet zelf uitvinden als er al een bestaande Mobile Business Intelligence tool beschikbaar is.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Mobile Business Intelligence. Deze whitepaper beschrijft twee verschillende organisaties, hun omgeving, de redenen om mobiel te gaan en de daarbij behorende succesfactoren. Naast de hiervoor genoemde twee praktijkcases gaat de whitepaper verder in op tips en de aanpak voor Mobile Business Intelligence.

 

Download de whitepaper
Download