Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mobile Business Intelligence

Wat voor impact heeft Mobile Business Intelligence op organisaties?

Wat voor impact heeft Mobile BI? Tegenwoordig volgt informatie ons letterlijk, waar we ook staan en wanneer we het tot onze beschikking willen hebben?

Mobile Business Intelligence verandert veel. De manier waarop we werken, het vermogen om nog sneller actie te kunnen ondernemen en om af te stemmen op een gezamenlijk doel. Het doel van dit onderzoek is, om organisaties op weg helpen en de kans op succes in Mobile Business Intelligence vergroten.

De enquête is gehouden onder een brede selectie organisaties vanuit de hele wereld. Achtentwintig vragen gericht op huidige implementaties, percepties en de toekomstige plannen van Mobile BI.

Een aantal conclusies op een rijtje:

  • Business Intelligence is gerangschikt in de top 3 voor mobile applicaties, na email en persoonlijk informatie management.
  • 68% van de respondenten zien Mobile BI nu als of ‘kritisch’ of ‘heel belangrijk’ voor de organisatie, ten opzichte van 52% in 2010
  • Een meerderheid van de respondenten (75%) gaf aan dat tussen de 21% en 81% of meer van de gebruikers Business Intelligence exclusief gebruikt voor mobiele apparaten.
  • We zien een drastische verandering sinds de eerste studie in 2010 in de werkelijke inzet en de plannen voor Mobile BI platformen.

Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Mobile Business Intelligence. Hierin worden de vragen van de enquête behandeld. Daarnaast wordt verder ingegaan op de bovenstaande conclusies uit de enquête.

 

Download de whitepaper
Download
Misschien ook interessant