Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mobile BI and analytics

Wat is de invloed van mobile BI en analytics?

Zoek naar een tablet of op een elektronica website en je zult zien dat de marketing van vandaag alleen nog maar gaat over de wens van de consument. Gamen, het bekijken van films in hoge kwaliteit of simpel weg browsen op het internet. Maar wat doen deze mobiele apparaten voor de consumentenervaring, netwerken en interactie met zakelijke data? Onder de zakelijke gebruikers begint het enthousiasme ook te groeien doordat er steeds meer taken onderweg uitgevoerd kunnen worden. Klantinteractie, performance management, plannen en vooruitkijken en de dagelijkse beslissingen.

Mobiele BI
Bij het gebruik van mobiele apparaten in een zakelijke omgeving, is het essentieel om te beschikken over een goede Mobile BI (Business Intelligence) tool. Bij mobile BI ligt de focus bij de analyse, hoge kwaliteit en consistentie in rapporten en data. Mobile BI tools geven de gebruiker meer self-service en kansen om data te visualiseren. Bij andere IT tools gaat de personalisering maar tot een bepaalde hoogte.

Het onderzoek
Dit onderzoek gaat dieper in op BI en mobiele apparaten. Zo is een van de bevindingen dat respondenten die gebruik maken van een Apple iOS apparaat het meeste profijt hebben van BI en analytics implementaties. Android en BlackBerry komen op de tweede plaatst bij smartphones. Lees in dit rapport verder over de voordelen en implementatie van drivers, het maken van de juiste werknemers beslissingen en het matchen van de functionaliteit met de voorwaarden.

Download het onderzoek
Download nu geheel vrijblijvend het onderzoek over mobiele Business Intelligence & Analytics. Het onderzoek gaat dieper in op de verschillende bovenstaande onderdelen ondersteund met grafieken en afbeeldingen.