Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mobile and Social Media merge for greater value

Social Media en mobiele apps: het rendement

Social Media & mobiele apps maken het voor zowel zorgverleners als patiënten mogelijk om te netwerken en samenwerken.  Als je als zorginstellingen de doelgroep willen bereiken, moet je gaan waar de doelgroep is, online! Patiënten en familie plaatsen en chatten dagelijks op diverse Social Media en mobiele apps.

Deel 1 (Social Media & Mobile Technology In Healthcare Providers ) van deze serie whitepapers kwam het huidige gebruik van Social Media en mobiele apps in de aanbieders markt naar voren. Deel 2 richt zich op strategieën voor het rendement van Social Media en mobiele apps. Een zorginstelling moet er geld in steken, maar krijg je dit ook terug? 

Een gezondheidszorg app is een mogelijkheid op patiënten meer te betrekken en uiteindelijk een gezondere patiënt te krijgen. 4 strategieën voor een uniforme en veilige app in de gezondheidszorg zijn:

  • Identificeer en betrek patiënten wanneer de vraag het grootste is.
  • Verbeter de marketing ten behoeve van de patiënt.
  • Wees alert voor negatieve berichten op Social Media, zodat er een snelle reactie komt.
  • Verbeter de analyse voor patiënten en leden.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend deze whitepaper over het rendement van Social Media en mobiele apps. De whitepaper gaat in op de verschillende mogelijkheden en opties voor Social Media en mobiele apps. Geef een beetje en krijg er een hoop voor terug, dat is e algemene doelstelling van deze whitepaper. Het gaat in op de voordelen en de bovenstaande 4 strategieën.