Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mobiel printen: altijd en overal printen

Mobiel Printen E-Book

Thuis, onderweg of op locatie bij een klant, iedereen wil altijd en overal kunnen werken. Dit kan zijn met een (eigen) laptop, tablet of smartphone (CYOD). Steeds meer bedrijven willen het mobiel werken ook bevorderen. Mobiel printen is daarbij een belangrijke voorziening.

De voordelen van mobiel printen
Steeds meer bedrijven stappen over op het mobiele printen en ervaren veel voordelen van deze draadloze oplossing voor printen. De 4 belangrijkste voordelen staan hieronder en zullen in het e-book verder worden toegelicht.

  1. Grote mobiliteit
  2. Efficiënter werken
  3. Kostenbesparing
  4. Betere service voor partners en klanten

4 manieren voor mobiel printen
Mobiel printen kan op een aantal verschillende manieren. Welke de organisatie kiest, hangt ook af van de vraag wie u als eindgebruikers wilt laten printen. De verschillende varianten staan hieronder en worden in het e-book verder uitgelegd.

  1. Via een geïnstalleerde printerdriver op uw computers
  2. Via e-mail
  3. Via een website
  4. Via een print-app

Praktijkvoorbeeld
Onderstaand staat een praktijkvoorbeeld van het ROC Leeuwenborgh over hoe zij het mobiel printen in gebruik hebben genomen.

Download het e-book voor meer informatie over het mobiel printen binnen een organisatie. Het e-book zal dieper ingaan op de voordelen, mogelijkheden en ervaringen van andere organisaties. 

 

Download de whitepaper
Download