Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Mis deze softwaretools en frameworks in 2021 niet

Top 5 softwaretrends voor 2021

2021 komt eraan! Dat wil zeggen dat het tijd is voor de ‘tips voor 2021’ en ‘trends die je volgend jaar niet mag missen’. In deze whitepaper kijkt Veniamin Medvedev, CIO bij E-ngineers, naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van softwaredevelopment. Welke tools en frameworks mag je volgend jaar niet uit het oog verliezen? Is het verstandig om onmiddellijk grote hoeveelheden code te ontwikkelen met de allernieuwste tools? Veniamin zet 5 belangrijke trends op een rij.

Sneak peak: Laraval en machine learning

Download deze whitepaper om inzicht te krijgen in de belangrijkste ontwikkelingen voor 2021. Wij lichten hier alvast 2 trends kort toe.

Laravel blijft groeien

Nieuw mag je Laravel natuurlijk niet noemen, de tool bestaat toch alweer 10 jaar. Met dit open source webframework ontwikkel je geavanceerde applicaties, maar in een simpele en goed leesbare code. Sinds de introductie in 2011 blijft Laravel groeien. Inmiddels werkt 50% van de PHP-ontwikkelaars met Laravel en de verwachting is dat ook in 2021 steeds meer developers gebruik zullen maken van Laravel.

Machine learning

Machine learning is hot. Dat inspireert veel bedrijven en zorgt voor een stijgende interesse in software development kits en platforms. Bekend zijn natuurlijk de grote namen zoals AWS AI, Microsoft Azure AI en Google AI. Maar er zijn ook een aantal minder bekende platformen die inspelen in de Machine Learning as a Service trend.

Vooruit kijken

Benieuwd welke machine learning platformen voor jou interessant zijn? Wil je weten welke softwareontwikkeling trends je volgens de experts van E-ngineers in 2021 niet mag missen? Download dan hier het trendrapport Top 5 trends in softwareontwikkeling en richt jouw blik op de toekomst!

 

Download de whitepaper
Download