Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

MicroStrategy ERP Analytics

Slagvaardig met ERP Analytics

Organisaties willen slagvaardig zijn, strategische doelen in het vizier houden en de activiteiten daarop afstemmen. De juiste informatie op het juiste moment beschikbaar hebben, is dan van levensbelang. Op dat moment komt ERP Analytics om de hoek kijken die u daar bij helpen. Zeker omdat managementuitdagingen vandaag de dag steeds meer informatievraagstukken zijn.

Als een gek spitten door de gigantische hoeveelheid door uw bedrijf gegeneerde data heeft geen zin. U wilt die informatie behapbaar en inzichtelijk hebben. Business Intelligence en ERP Analytics zijn dan de aangewezen technieken die bedrijven helpen bij het oplossen van die complexe vraagstukken.

Biyond hield in samenwerking met Xibis en MicroStrategy onlangs het seminar ‘ERP Analytics’. Tijdens deze bijeenkomst werden de genodigden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Business Intelligence en ERP Analytics. De volgende sprekers gaven hun visie op de stand van zaken:

  • Ralco Madlener, Solutions Group IT manager bij Stork, liet aan de hand van de praktijksituatie zien hoe Stork met actuele IT-vraagstukken omgaat.
  • Trendwatcher Sander Duivestein vertelde de toehoorders alles over de huidige stand van zaken in technologieland, maar hij nam de aanwezigen ook mee in zijn visie op wat de zakelijke markt de komende jaren te wachten staat op IT-gebied.
  • Erwin van Schilt van Biyond toonde aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden wat de kracht van ERP Analytics is.

 

Download het gratis verslag van deze seminar vandaag nog.

 

Download de whitepaper
Download