Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

MicroStrategy Enterprise Cloud: Security Framework

Cloud-omgeving beschermen tegen hackers

Het beveiligen van data in een cloud-omgeving is van cruciaal belang. De grote hoeveelheid en diversiteit aan cyberaanvallen en hackers maken dat cyberveiligheid zich continu evolueert. De Cloud-oplossing in deze whitepaper van MicroStrategy zorgt ervoor dat de data die de Cloud bevat beschermd is tegen aanvallen door een breed scala aan maatregelen. Doordat hiermee zorgen en werk uit handen van de organisaties wordt genomen, kunnen zij zelf meer tijd investeren in het ontwikkelen van BI-tools.

De oplossing in deze whitepaper neemt alle verantwoordelijkheid binnen de Cloud-infrastructuur op zich. Dit gaat van het bouwen tot het onderhouden van de hardware- en software-infrastructuur. Door in expertise te investeren en door het ‘compliant’ blijven met de vele standaarden en frameworks uit de industrie wordt ervoor gezorgd dat de Cloud-omgeving voldoet aan verschillende best practice methoden. Daarnaast worden er verschillende tegenmaatregelen genomen om de veiligheid van applicaties en de organisatie te waarborgen.

Download de whitepaper
Download de complete whitepaper en lees hoe organisaties data in hun cloud-omgeving kunnen beveiligen en zo meer tijd kunnen investeren in het ontwikkelen van BI-tools.

 

Download de whitepaper
Download