Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

MicroStrategy Analytics Desktop

Desktop Analytics: snel uw bedrijfsdata analyseren

Bedrijven hebben steeds meer te maken met enorme hoeveelheden te verwerken data uit velerlei bronnen. Het is de uitdaging om gebruikers efficiënt al die gegevens te laten ordenen en te interpreteren. Met data-analysesoftware is dat tegenwoordig heel gemakkelijk vanaf de desktop te doen.

Data-analyse wordt tegenwoordig gezien als een noodzaak voor een goede bedrijfsvoering. Voor bedrijven is data-analyse namelijk een krachtig instrument voor het verkrijgen van inzichten die kunnen helpen bij de verdere ontwikkeling en verbetering van het bedrijf. Bijvoorbeeld door te kijken naar de manieren waarop klanten zaken doen met het bedrijf of om bedrijfsdata te testen en te bepalen. Die informatie is goud waard.

De laatste jaren is het heel gebruikelijk geworden dat binnen bedrijven de analyse door de gebruikers zelf worden uitgevoerd. Het grote voordeel is dat er direct kan worden ingespeeld op zichtbare trends en analyseresultaten. Zelf analysesoftware gebruiken, scheelt veel tijd en geld, en men houdt de controle over de bedrijfskritische gegevens. Er is geen professioneel IT-bedrijf meer nodig om te helpen bij de analyse van de data. Data-analysesoftware is steeds gebruiksvriendelijker geworden en de analyses worden visueel aantrekkelijk vormgegeven.

Deze gratis whitepaper vertelt u alles over data-analyse in het algemeen, wat de kracht van de Analytics Desktop-software is en hoe u het kunt implementeren in uw bedrijf. Download deze whitepaper vandaag nog.

 

Download de whitepaper
Download