Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Microsoft Teams in het onderwijs

Microsoft Teams is een digitale hub die gesprekken, inhoud en apps op één plek samenbrengt. Je kunt hierdoor heel eenvoudig digitaal samenwerken in een team. Creëer samenwerkende klaslokalen, maak verbinding met professionele onderwijsgroepen en communiceer met schoolpersoneel, allemaal vanuit Office 365 voor onderwijs.

Samenwerkende klaslokalen creëren

Je kunt de werkstroom binnen jouw klas gemakkelijk beheren en al je leerlingen een stem geven.

Alles wat je nodig hebt om jouw werk te kunnen doen binnen handbereik met Klasnotitieblok, Opdrachten, Office-apps en bestanden die in elke les zijn opgenomen. Geef jouw studenten een stem en keuzemogelijkheden met gesprekken, video en leuke content, die je samen samenstelt. Als team bereik je veel meer.

1 gesprek

Een hub voor elke soort teamwork

Transformeer de manier waarop personeel, docenten en leerlingen met elkaar samenwerken in Teams en hoe je als school communiceert.

Maak verbinding met professionele leergroepen met ingebouwde PLC-notitieblokken om levenslang leren voort te zetten. Stroomlijn de communicatie van het personeel in initiatieven op schoolniveau met behulp van aangepaste personeelsnotitieblokken.

2 hub

Afgestemd op jouw behoeftes

Creëer een actieve omgeving voor jouw unieke team door het toevoegen van de apps die jouw teamleden kennen en leuk vinden. Maak gebruik van kanalen om het team rondom aangepaste onderwerpen of projectgroepen te organiseren. Pas jouw meldingen aan, zodat je geen belangrijke activiteiten en informatie mist.

Samenwerken in een veilige omgeving

Teams levert de bedrijfsbeveiligings- en nalevingsfuncties die je van Office 365 verwacht, waaronder eDiscovery en wettelijke bewaarplicht voor kanalen, chats en bestanden. Regel de manier waarop jouw school communiceert met nieuwe bedieningselementen ontworpen voor het onderwijs, inclusief het verwijderen van aanstootgevende bijdragen en het dempen van klasgesprekken.

Wil je meer weten?

Of het nu een training is voor een selectie van medewerkers/docenten of een persoonlijk adviesgesprek met jouw schoolbestuur, wij ondersteunen je graag! Ga jij het gesprek met ons aan? We informeren je graag.