Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Microsoft SQL Server Reporting Services

Overzicht van de functies van SQL Reporting Services 2012

Het is voor organisaties belangrijk goed inzicht te hebben in de data die zij genereren. Het helpt hen in ieder geval sneller en adequater te reageren op eventuele trends die zichtbaar worden tijdens het analyseren van de data. De oplossing in dit artikel biedt organisaties dit inzicht.

Microsoft ® SQL Server ® 2012 Reporting Services is een uitgebreide, zeer schaalbare oplossing die de real-time besluitvorming binnen de onderneming verbeterd. Reporting Services geeft organisaties toegang tot data van praktisch elke data source en de mogelijkheid deze te combineren. Het voldoet aan de rapportage-eisen van elke organisatie en zo kunnen besluiten sneller genomen worden.

SQL Server 2012 Reporting Services biedt ook de mogelijkheid van rapportage in de Cloud, waardoor gebruikers kunnen profiteren van de toegankelijkheid en flexibiliteit van de Cloud. Binnen enkele seconden kan een rapport gecreëerd, gevisualiseerd, geanimeerd en gepresenteerd worden, vanaf elke werkplek.

Download dit artikel
Download het volledige artikel en lees meer over hoe iedereen binnen een organisatie snel en gemakkelijk rapportages kan creëren, visualiseren en presenteren met Microsoft SQL Server Reporting Services.

 

Download de whitepaper
Download