Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Met procesmanagement werkt Woonzorg Nederland beter

Grip op alle bedrijfsprocessen

Bedrijven staan bol van de processen, maar die zijn vaak niet allemaal in kaart gebracht. Weet jij precies wat er gebeurt in jouw organisatie? Woonzorg Nederland gooide het roer om en heeft nu strakkere regie, biedt medewerkers betere toegang tot documenten en verbetert hierdoor haar klanttevredenheid. Lees in deze klantcase hoe deze woningbouwcorporatie via procesmanagement haar doelen beter bereikt.

Missie volbrengen dankzij procesmanagement

In dit interview met procescontroller Miriam Kortekaas lees je hoe Woonzorg Nederland invulling geeft aan hun missie continu verbeteren van de dienstverlening en klantbeleving. Daarvoor zijn ze steeds met procesoptimalisatie bezig. Het is natuurlijk handig als:

  • Alle processen helder zijn
  • Medewerkers snel bij dezelfde informatie kunnen
  • Wijzigingen in documenten direct overal worden doorgevoerd.

Betere service, meer controle en ….

Woonzorg Nederland biedt dankzij procesverbetering niet alleen een betere service aan huurders en een betere interne kennisdeling, ook kunnen de business controllers nu efficiënt bijhouden of het proces goed loopt. De woningbouwcorporatie weet door de hele organisatie een efficiëntieslag te maken dankzij de inzet van Sensus BPM Online en Office 365, maar daar blijft het niet bij.

… veranderen naar een lerende organisatie

Procesverbetering staat structureel op de agenda. Het procesmanagement verbetert nu continu de organisatie van binnenuit. Op de afdelingen ontstaan regelmatig eigen initiatieven en verbeterplannen. Op die manier verbetert de organisatie zichzelf van binnenuit. Wil je weten hoe Woonzorg Nederland nu strakker regie voert, beter informatie ontsluit en de klanttevredenheid verbetert? Download dan nu de klantcase!

 

Download de whitepaper
Download