Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Met een DMS heb jij zo het juiste document bij de hand

Grip krijgen op jouw documenten en sjablonen

Onze werkplek heeft de afgelopen 30 jaar een behoorlijke revolutie doorgemaakt. Van een papieren agenda naar een agenda in de cloud, van brief tot e-mail om er nog maar 2 te noemen. Documenten en papierwerk werden bewaard in de archiefkast, je wist altijd waar te zoeken. Nu we digitaal werken, is het papieren archief verdwenen en kampen veel organisaties met een gebrek aan inzicht en uniformiteit. Want waar stond nu alweer dat contract? En waar is de template met het nieuwe huislogo?

Een werkdag per week op zoek

Iedere organisatie heeft te maken met enorme hoeveelheden (digitale) documenten en papierwerk. En die wil je altijd snel terugvinden en delen met collega’s. En daar gaat het vaak fout. Onderzoek van Morey en Veronese toonde aan dat werknemers ongeveer 2 uur per dag bezig zijn met het zoeken en verzamelen van informatie. Dat is meer dan een werkdag per week die we kwijt zijn aan het zoeken naar de juiste documenten. Dat moet efficiënter kunnen.

Redder in nood: document managementsysteem (DMS)

Door cloud in te schakelen maak je het beheer van digitale documenten een stuk eenvoudiger:

  • Documenten worden via een digitaal archief beschikbaar gemaakt voor gebruikers om te bewerken of delen.
  • Je krijgt weer grip op je huisstijl: voortaan maak je per afdeling of vestiging standaarddocumenten aan die voor iedereen beschikbaar zijn.

Details en voordelen?

Download deze whitepaper en lees de details over de toepassing van een DMS binnen organisaties. Ontdek de voordelen en kreeg weer controle over jouw digitale documenten.

 

Download de whitepaper
Download