Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Met ACI een applicatiegericht en krachtig netwerk inrichten

Implement a Robust Transport Network

Beheerders van datacenters staan vandaag de dag voor de uitdaging om een netwerk in te richten dat in staat om behendig met veeleisende applicaties om te gaan en tegelijkertijd optimale netwerkprestaties neer te zetten.

Cisco’s Application-Centric Infrastructure biedt een robuust transportnetwerk voor dynamische workloads. ACI’s fundament is een netwerktopologie die time-tested protocols met nieuwe technieken combineert om zo een uitermate flexibele, schaalbare en duurzame architectuur neer te zetten. Zo kan dit netwerk met het grootste gemak de meest veeleisende en flexibele datacenteromgevingen bedienen.

De ACI-netwerkstructuur bestaat uit drie belangrijke componenten: de Application Policy Infrastructure controller, de spine witches en de leaf switches. Deze drie componenten handelen alle noodzakelijke onderdelen af. Deze manier van netwerkinrichting zorgt er voor dat u zonder problemen het vele netwerkverkeer van applicaties kunt verwerken.

In deze whitepaper wordt uitgebreid beschreven hoe u een transportnetwork implementeert dat volledig is toegerust op het afhandelen van dynamische workloads. Download deze paper vandaag nog geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download