Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Medewerkers zijn een cruciale factor binnen de digitale transformatie

Tevreden medewerkers verhogen jouw concurrentievermogen

Geïnspireerd door innovatieve bedrijven zoals Airbnb en Spotify probeert ieder bedrijf een manier te vinden om zich te onderscheiden van de concurrentie met nieuwe en innovatieve klantervaringen. Toch wordt een belangrijk element binnen de digitale transformatie te vaak over het hoofd gezien: de medewerkers. Dat is jammer, want onderzoek laat zien dat door ook jouw medewerkers een geweldige digitale ervaring te bieden ze efficiënter, beter en flexibeler werken. Bovendien maakt zo’n geweldige digitale werknemerservaring jou veel aantrekkelijker voor nieuwe talent. Dit geeft jou vervolgens een voorsprong op de concurrentie… Zo is de cirkel rond!

Duik dieper in het onderzoek “The Value of Digital Employee Experience”

Deze whitepaper zet, aan de hand van het onderzoek The Value of Digital Employee Experience, de belangrijkste werknemerservaring-trends voor jou op een rij en deelt de belangrijkste inzichten. Zo lees je in deze whitepaper onder andere meer over:

  • De relatie tussen de digitale werknemerservaring en jouw concurrentiepositie en tussen bedrijfsgroei en werknemerssentiment
  • Werknemerservaring als onderscheidende factor op de arbeidsmarkt
  • HR als ideaal kanaal voor ondersteuning bij het uitbreiden van de digitale werknemerservaring

Meer over het onderzoek

In totaal werden voor dit onderzoek ruim 6400 respondenten (uit 19 landen) ondervraagd die op zakelijke basis gebruik maakten van een computer of een smart device in de periode maart tot en met april 2019. Deze respondenten werden gevraagd naar de mate van succes van hun organisatie met betrekking tot:

• Concurrentiepositie
• Jaarlijkse omzetgroei (alleen aan supervisors en hoger management gevraagd)
• Personeelsplanning
• Houding ten opzichte van de organisatie; dit vormt de basis van een Net Promotor Score voor de werkgever.

Ontdek de waarde van de digitale werknemerservaring hier

Wil je weten hoe medewerkers hun werkgever beoordelen? Ben jij benieuwd waar de leiders / pioniers het verschil maken tegenover de volgers? Duik dan in dit interessante onderzoek, bekijk waar de grote verschillen zitten en neem de bevindingen mee wanneer je jouw werknemerservaring tegen het licht houdt

 

Download de whitepaper
Download