Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Managing threats in the digital age

Hoe is de cyberveiligheid in de organisatie?

Bedreigingen worden een steeds groter probleem in een complexere, interactieve en digitale wereld. De hoeveelheid aan data is niet alleen toegenomen, ook de variëteit aan data. Intellectueel eigendom, gevoelige data en de controle over belangrijke machines binnen organisaties worden steeds meer gevonden in de ICT-omgeving. Aanvallen op de cyberomgeving hebben niet meer alleen invloed op de IT-afdeling, maar op het gehele bedrijf.

C-suite prioriteiten
De verantwoordelijkheid voor cyberveiligheid kan niet meer allen bij de Chief Information Officer (CIO) neer gelegd worden. Bij C-suite heeft elk lid zijn eigen verantwoordelijkheden en een belangrijke rol in de cyberveiligheid.
De C-suite moet drie stappen volgen bij het bouwen van een goede cyberverdediging:

  • Informeren, neem een gestructureerde benadering bij het beoordelen van de organisatie- en IT-risico’s.
  • Blijf op dezelfde lijn, implementeer uitstekende beveiliging over de gehele organisatie en dwing dit ook af.
  • Wordt ‘slim’, gebruik analytics om proactief risico’s te markeren en om dreigingen te identificeren, monitoren en aan te pakken.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper “Managing threats in the digital age” waarin dieper in wordt gegaan op de drie stappen. Daarnaast gaat de whitepaper dieper in op C-suite, hoe kan je het inzetten om zo de beveiliging van het eigen netwerk te verbeteren en welke voordelen dit heeft voor de hele organisatie.

 

Download de whitepaper
Download