Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Managed services: wat zijn het en wat is de meerwaarde?

Hulp bij het kiezen van de juiste Managed Service Provider

Ga maar even kijken op de website van IT-leveranciers. Wedden dat je al heel snel de term managed services tegenkomt? De meeste IT-dienstverleners noemen zich tegenwoordig dan ook Managed Service Providers of MSP. Maar wat is precies een MSP, wat betekenen ze voor jouw zorginstelling en hoe zorg je dat je met de juiste partij in zee gaat?

Managed service: hulp van buitenaf

Zie een managed service een beetje als outsourcing van een dienst. En zo’n dienst kan je heel breed zien, van serverupdates tot computeronderhoud en virusscanners. De MSP neemt de gekozen dienst van je over waardoor jij de handen weer vrij hebt. Niet alleen neemt een MSP een bepaalde dienst van je over, ze zorgen ook dat jij precies weet hoe en wat er aan de hand is. Rapportages en dashboards vertellen jou in detail wat er speelt en wat er zit aan te komen. Dankzij deze transparantie weet je precies wat het outsourcen van een specifieke dienst voor jou betekent.

Voordelen van managed services

Het uitbesteden van een deel van jouw IT-diensten heeft veel voordelen. Wij zetten er alvast enkele kort voor jou op een rij:

  • Stabiel en geautomatiseerd
  • Hoge kwaliteit
  • Proactief karakter

Wil jij ook een managed service afnemen?

Wil je meer weten over de stabiliteit, kwaliteit en het proactieve karakter van managed services? Bekijk je graag de andere voordelen van managed services? Of wil je misschien meer weten over hoe je de juiste MSP kiest voor jouw zorginstelling? Ga dan aan de slag met de tips en informatie uit deze handige whitepaper!

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant.

Lees verder

 

Bezoek de website