Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Magazine: Unleashing IT – ACI special edition

Unleashing IT – volume 3 issue 4

Innovatie is een term die vandaag de dag in de ICT maar al te graag wordt gebruikt. Zo vaak zelfs dat het begrip aan inflatie onderhevig is. Maar laat u niet misleiden; één keer in de zoveel tijd duikt er een innovatie op die zonder twijfel de markt op zijn kop gaat zetten. In deze editie van het magazine ‘Unleashing IT’ komt zo’n innovatie uitgebreid aan bod: Application Centric Infrastructure (ACI), een technologische ontwikkeling die wordt ondersteund door Cisco, Intel en vele partners.

ACI is zo’n technologische vernieuwing waarvan iedereen direct het praktische nut inziet en er van overtuigd is dat dit grote invloed zal gaan hebben. ACI verandert namelijk de manier waarop er over technologie binnen bedrijven wordt nagedacht. Het is een compleet nieuwe benadering van hoe systemen worden gebouwd, geïmplementeerd en beheerd.

In deze speciale editie van Unleashing IT draait het om die Application Centric Infrastructure-benadering. In dit magazine leert u waarom applicaties almaar belangrijker worden voor bedrijven, praten industrieanalisten u bij over de op handen zijnde veranderingen en leest u over bedrijven die op dit moment al met ACI werken en u over de mogelijkheden ervan vertellen.

U kunt magazine geheel gratis en vrijblijvend downloaden.

 

Download de whitepaper
Download