Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Maak uw applicaties zichtbaar met NetScaler Insight Center

Optimale performance met application visibility

Zicht houden op alle applicaties binnen een organisatie valt niet mee. De hedendaagse IT-afdeling heeft bijvoorbeeld te maken met diverse mobiele devices en apps, gehoste virtuele desktops en hybride clouds. In deze whitepaper wordt beschreven waarom het belangrijk is om de gebruikte applicaties zichtbaar te maken, waar de uitdagingen liggen en hoe een application visibility solution hier een oplossing voor biedt.

Application visibility – de uitdagingen
Een goede performance van uw bedrijfskritieke applicaties is van groot belang voor een positieve gebruikerservaring, productief personeel en tevreden klanten. Voor veel bedrijven is application visibility echter een te grote uitdaging, onder invloed van ontwikkelingen als mobiliteit en virtualisatie. Zo kan het gebeuren dat een klacht over een langzame applicatie door verschillende experts in behandeling wordt genomen, maar dat het onderliggende probleem niet wordt aangepakt. Redenen hiervoor kunnen zijn:

  • Het kost veel tijd om gebruikers en devices in kaart te brengen
  • Er is geen geld om geschikte instrumentatie aan te schaffen
  • Een systeem met agents of netwerktaps is complex

Proactief beheer van performance met application visibility
De oplossing die in deze whitepaper wordt beschreven maakt de virtuele desktops, webapplicaties en enterprise-cloudservices volledig inzichtelijk. Het systeem kan grote hoeveelheden data op netwerk- en applicatieniveau analyseren en presenteren in de vorm van concrete operationele informatie. Dit geeft systeembeheerders de kans om performanceproblemen op te lossen en te voorkomen. De oplossing is betaalbaar en doeltreffend omdat er geen moeilijke en dure agents of netwerktaps nodig zijn – het maakt namelijk gebruik van bestaande Application Delivery Controllers (ADC’s). Deze ADC’s worden gebruikt in netwerken om enterprise- en cloudservices op een optimale en veilige manier aan te bieden en aan te sturen.

Aan de hand van een schematische weergave krijgt u inzicht in de architectuur van de oplossing en natuurlijk komen ook de verschillende voordelen aan bod, de rapportages die u kunt maken en verschillende use cases. Lees meer over application visibility en beoordeel of de beschreven oplossing past bij uw organisatie.

 

Download de whitepaper
Download