Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Maak met AI jouw bedrijf slimmer en efficiënter

Data en cloud brengen AI binnen handbereik

AI blijft één van de meest tot de verbeelding sprekende technologieën. Jarenlang dachten we bij het horen van AI automatisch aan Hollywood blockbusters zoals Terminator en The Matrix, maar de laatste jaren staat AI ook gelijk aan het efficiënter inrichten van processen en het optimaal ondersteunen van medewerkers. Tijd om de kracht van AI ook aan het werk te zetten in jouw organisatie. Deze whitepaper laat je zien wat de mogelijkheden zijn binnen jouw bedrijfsprocessen.

Verschil tussen general AI en narrow AI

Voor we dieper de materie induiken is het goed om onderscheid te maken tussen general AI en narrow AI. General AI kennen we uit films, een vorm van kunstmatige intelligentie die het dichtste in de buurt komt van onze menselijke intelligentie. Narrow AI zijn algoritmes die we gebruiken om één taak uit te voeren. Denk maar aan het Spotify-algoritme of een chatbot die je helpt bij het verlengen van je telefoonabonnement. Deze bots zijn erg goed in het analyseren van gigantische hoeveelheden data om zo klanten of medewerkers optimaal te ondersteunen met hun vragen. Deze vorm kan ook jouw bedrijf ondersteunen in bedrijfsprocessen.

Deze whitepaper geeft inzicht in onder andere

  • De belangrijke rol die data speelt bij het inzetten van AI
  • De noodzaak van het opstellen van een concreet businessvraagstuk
  • 3 verschillende routes die je kan nemen richting jouw eerste AI-toepassing
  • Kosten van een AI-implementatie
  • Voordelen van AI via Microsoft Azure
  • Veiligheid, ethiek en risico’s bij inzetten van AI

AI is dichterbij dan je denkt

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je meer weten over het implementeren van AI-oplossingen in jouw bedrijf? Deze praktische whitepaper zet de belangrijkste zaken voor jou op een rij. Je leest er niet alleen over de mogelijkheden en voordelen, in deze whitepaper wordt ook aandacht besteed aan de adoptie van AI door jouw medewerkers en de noodzaak van transparantie over de gebruikte data.

 

Download de whitepaper
Download