Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Maak kennis met de digitale werkplek van de toekomst

Introductie van AI, Mixed Reality en 3D in Office 365

Veel mensen dachten 10 jaar geleden bij kunstmatige intelligentie in eerste instantie nog aan films zoals Terminator en A.I. Maar wanneer we anno 2019 om ons heen kijken dan zien we toch al best veel toepassingen en apps die dankbaar gebruik maken van deze technologie. Denk maar aan de intelligentie in populaire diensten zoals Netflix en Spotify. Of de chatbots die webshops inzetten om hun eerstelijns medewerkers te ondersteunen. Het is dus van belang om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen, want uiteindelijk zal ook jouw organisatie ermee aan de slag gaan.

Breng jouw kennis up-to-date

Deze whitepaper spijkert je kennis bij met enkele interessante nieuwe ontwikkelingen die nu al volop worden ingezet in Office 365. Dankzij de continue stroom aan updates heeft iedereen toegang tot deze functionaliteiten, maar niet iedereen is bekend met de mogelijkheden. De volgende veelvoorkomende vraagstukken voor de IT-afdeling komen bijvoorbeeld aan bod:

  • Hoe vind je een balans tussen productiviteit en veiligheid?
  • Wat is de rol van artificial intelligence in Office 365?
  • Hoe ga je om met de technologische generatiekloof die steeds dichterbij komt?

Dit en veel meer lees je in deze whitepaper. Wij vertellen je hier alvast kort wat meer over de naderende technologische generatiekloof.

Millenials versus babyboomers

Waar de babyboomers e-mail verkiezen als communicatiemiddel zien we dat millenials veel liever via WhatsApp of social media in contact staan met elkaar. Dit zorgt niet alleen voor een spanningsveld op de werkvloer, AVG-compliant is deze vorm van communicatie namelijk niet. Met een app zoals Teams bied je een middenweg en alternatief aan: WhatsApp-achtige mogelijkheden, maar dan wel binnen Office 365 zodat het bedrijf AVG-compliant blijft.

Wil je weten hoe AI je helpt bij het verhogen van betrokkenheid bij alle generaties?  Of bij het trainen van medewerkers in nieuwe applicaties? Download de whitepaper Van digital workplace naar modern worklife en ga aan de slag met de praktische adviezen en voorbeelden.

 

Download de whitepaper
Download