Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Luister naar de vraag van jouw medewerkers

In 8 stappen naar modern werken

Modern werken is werken via de cloud, met applicaties die jouw werknemers aansporen het beste uit hun dag te halen. Veel zorgorganisaties werken al via de cloud, maar de overgang naar compleet modern werken is er vaak nog niet. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals weinig tijd. Maar modern werken hoeft niet in een keer worden uitgevoerd, het kan ook in fases. In deze whitepaper lees je hoe je in 8 stappen volledig overstapt naar modern werken, zodat je niets over het hoofd ziet.

De overstap naar modern werken

Waar veel zorginstellingen voor een deel de overstap naar modern werken hebben gemaakt, is de overstap vaak nog niet totaal gemaakt. Hierdoor kan het zijn dat collega’s niet veilig samenwerken of niet de juiste tools hebben om hun werk goed te doen. Hierdoor ontstaat vaak schaduw-IT waarbij medewerkers naar alternatieve oplossingen zoeken voor verouderde systemen. Medewerkers gebruiken bijvoorbeeld Whatsapp om informatie over cliënten te delen, terwijl dit eigenlijk geen veilige manier van samenwerken is.

Wat zijn de wensen van jouw medewerkers?

Om modern werken tot een succes te laten komen is niet alleen het technische aspect belangrijk, maar juist ook de menselijke kant. Als je namelijk weet hoe mensen werken en wat ze nodig hebben om hun werk beter uit te voeren, kan je een goede keuze maken voor de juiste applicaties. Op die manier heb je meer zekerheid dat jouw medewerkers de nieuwe tools ook echt gaan gebruiken. De eerste twee stappen zijn dan ook het in kaart brengen van de huidige applicaties en het achterhalen van de wensen van jouw medewerkers.

Benieuwd naar alle stappen?

Hierboven hebben we de eerste twee stappen al beschreven. Ben je benieuwd naar de rest van de stappen? Download dan deze whitepaper en ontdek hoe je jouw zorginstelling volledig overzet naar modern werken.

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant.

Lees verder

 

Bezoek de website