Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Live And On-Demand Streaming

De vereisten voor een compleet Enterprise video streaming systeem

Tegenwoordig richten organisaties zich steeds meer op het efficiënter inrichten van alle communicatie. Hierbij speelt video een grote rol. Een Enterprise Streaming Video systeem geeft medewerkers de mogelijkheid om op korte termijn veel verschillende personen te spreken zonder daarvoor één stap uit  het kantoor te hoeven zetten.

Video is uniek
De unieke karakteristieken van video maken het een gewild medium om te implementeren in de organisatie. Drie unieke karakteristieken zijn de:

  • bandbreedte
  • manier van opslag
  • toegang door meerdere personen tegelijkertijd

De toekomst
Hoe video nu en in de toekomst wordt toegepast zal niet veel verschillen, alleen de techniek zal beter zijn. Er zijn ongelofelijk veel toepassingen waarvoor het kan worden ingezet. Veel organisaties zijn ieder aan het bekijken hoe video voor hun het beste kan uitpakken en komen vaak bij video conferencing terecht. De communicatie infrastructuur moet worden verbeterd. De keuze is alleen niet makkelijk aangezien de video conferencing markt enorm aan het groeien is.

Download vrijblijvend de whitepaper “Live And On Demand Streaming” waarin uitgelegd wordt wat de benodigdheden zijn voor een complete Enterprise Video Streaming oplossing zijn en hoe een dergelijk systeem in uw voordeel kan werken. Het UVC Videocenter systeem van Lifesize kan hiervoor een uitkomst zijn en wordt in detail besproken in deze whitepaper.