Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Liberty Global Engaging a global audience

Verbeterde digitale ervaring met Adobe

De technologie en de eisen van de klant ondergaan ook in de kabel industrie een grote verandering. Dit merkt ook Liberty Global, een van de grootste kabelbedrijven buiten de VS. De klanten van vandaag kan multitasken tussen verschillende apparaten. Tijdens het tv kijken nog even met de tablet op het internet kijken terwijl op de smartphone een berichtje binnen komt. Adobe Marketing Cloud helpt Liberty Global om het merk nieuw leven in te blazen met behulp van diverse websites die de marketing, klantenservice en internationale media bezorging ondersteunen.

Wat waren de uitdagingen van dit project?

  • Standaardiseren op een bestaande web content management platform  wat kan voldoen een de huidige en toekomstige zakelijke eisen.
  • Het verbeteren van de online aanwezigheid voor een betere klantbetrokkenheid.

Enkele resultaten die uit het project naar voren zijn gekomen

  • Betere aanwezigheid op het web met geoptimaliseerde en dynamische websites. Dit resulteerde in 11% meer orders.
  • Geoptimaliseerde knoppen waardoor er een verhoogde doorklik was van 23%

Download de klantcase
Kom meer te weten over deze klantcase van Liberty Global door vrijblijvend de gehele whitepaper te downloaden. Lees in deze whitepaper meer over het verbeteren van de digitale ervaring en het bouwen van een betere website. Daarnaast komen de oplossingen aan bod die Liberty Global heeft gebruikt om tot deze resultaten te komen.