Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Let’s talk about it

Beveiligen is vooruitzien

Tegenover de vele voordelen die het internet bedrijven biedt, staan helaas ook de nodige nadelen. Cybercrime is er daar een van. Nederlandse bedrijven verliezen jaarlijks miljoenen door cybercrime. DDOS-aanvallen leggen systemen plat en door in te breken stelen cybercriminelen waardevolle bedrijfsinformatie. Niet voor niets geeft Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof aan dat digitale spionage en cybercriminaliteit op dit moment de grootste bedreigingen zijn voor het bedrijfsleven en de overheid.

Het is zaak dat de beveiliging op korte termijn op orde moet worden gebracht. Alleen dan blijft Nederland een topspeler. En met korte termijn wordt ook echt korte termijn bedoeld. Niet pas in 2020. Veiligheid en economie zijn tegenwoordig meer dan vroeger onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het geval van een goede beveiliging is het zaak om snel in te kunnen spelen op bedreigingen en vooruit te kunnen kijken.

Voorheen was de beveiligingstechnologie er op gericht om u te waarschuwen op het moment dat er iets verdachts gebeurde op uw pc. Dit is inmiddels een achterhaalde benadering. Juist deze benadering is één van de factoren die momenteel bijdraagt aan het succes van gerichte aanvallen wereldwijd. De oplossing ligt tegenwoordig in een veilige en intelligente aanpak van beveiliging.Hoe makkelijk het voor criminelen is om in te breken in uw netwerk, ziet u in het volgende filmpje:


Waar moet u met uw bedrijf op letten als u de beveiliging van uw netwerken op orde wilt brengen? In deze whitepaper geven we een kijkje in de toekomst van IT-beveiliging voor uw bedrijf. Download deze vandaag nog geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download