Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Leg de basis voor een geweldige online werkplek

De voordelen van VDI in een hypergeconvergeerde infrastructuur

Online werken is niet meer weg te denken binnen het bedrijfsleven. En gelukkig maar, want hoe hadden we anders zo snel en eenvoudig van de ene dag op de andere kunnen overstappen op fulltime thuiswerken. Dankzij de snelle adoptie van allerlei handige clouddiensten waren we in no time aan de slag. Maar dit is geen definitieve oplossing voor locatieonafhankelijk werken…

Toekomstbestendig: VDI in hypergeconvergeerde infrastructuur

Want sommige applicaties zijn sinds we thuiswerken niet voor iedereen beschikbaar. Ze staan geïnstalleerd op desktops of ze draaien op servers die je thuis niet kan benaderen. Nu duidelijk is dat veel medewerkers thuiswerken maar al te graag willen aanhouden, is het tijd om te kijken naar een permanente oplossing voor applicatie- en desktopvirtualisatie. In dit boek ontdek je alle ins en outs van virtualisatie in een hypergeconvergeerde infrastructuur.

Een schaalbare en geweldige gebruikerservaring

In deze vorm van VDI gaat het vooral om het vereenvoudigen van de beheerlast en het aanbieden van een geweldige ervaring voor de gebruikers. In deze whitepaper maak je uitgebreid kennis met VDI in hypergeconvergeerde infrastructuur en lees je meer over onder andere:

  • Basisprincipes bij het vastleggen van de architectuur: entry point, schaalbaarheid, prestatie, monitoring en capaciteit
  • Benodigde bouwstenen
  • Hypervisors: welke aanbieders zijn er? Hoe beoordeel je ze en waarom zou je veranderen?
  • Alternatieven voor de infrastructuur: BYO (Build Your Own), Converged Infrastructure en Hyperconverged Infrastructure
  • GPU's
  • En meer!

Alle handvatten voor een superieure IT-dienstverlening

Wil jij jouw medewerkers een uniforme en optimale gebruikerservaring bieden, waar ze ook aan het werk zijn, dan is het noodzakelijk om eerst een goede basis neer te leggen voor jouw IT-diensten. Bij het inrichten van een nieuwe infrastructuur ga je dus niet over één nacht ijs. Deze gids bied je alle handvatten om jou hierbij te helpen.

 

Download de whitepaper
Download