Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Kwaliteit Management in de zorg

Informatievoorziening stroomlijnen met het KMS-sjabloon

Vele zorginstellingen proberen hun informatievoorziening zo goed mogelijk te stroomlijnen. Steeds meer organisaties stellen informatie beschikbaar voor klanten en medewerkers. Het terugvinden en beheren van informatie kost daardoor steeds meer tijd en geld. Daarnaast veranderen de behoeften van de zorggebruikers, medewerkers en andere doelgroepen waarmee u samenwerkt.

Steeds meer klanten/medewerkers krijgen steeds meer verwachtingen
Uw medewerkers verwachten van u een nieuwere manier van werken, waarbij informatie ten alle tijden op elke plek in de meest recente versie beschikbaar is. Ook willen klanten en medewerkers via internet snel en eenvoudig contact kunnen leggen met uw organisatie. Zo ontstaat een behoefte aan een documentbeheersysteem dat één geheel vormt met het intranet.

De oplossing: Kwaliteit Management
Kwaliteit Management is een belangrijk onderdeel binnen zorginstellingen. Documentbeheer ten behoeven van het kwaliteitshandboek is van cruciaal belang bij het voldoen aan de eisen van de certificering in de Zorg. Denk hierbij aan de HKZ-normering. Met het KMS-sjabloon (Kwaliteit Management Systeem-sjabloon) kan men op eenvoudige wijze een oplossing uitrollen voor documentbeheer, met versiebeheer en beleidsinstelling. Het sjabloon kan geïnstalleerd worden op SharePoint 2013 en biedt de mogelijkheid om kwaliteitsdocumenten op te slaan en op eenvoudige manier te beheren.

Download deze whitepaper
In deze paper wordt meer uitgelegd over het KMS-sjabloon en wordt er besproken hoe u in aanmerking kan komen voor het systeem om te implementeren binnen uw organisatie.

 

Download de whitepaper
Download