Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Krijg weer rust in je hoofd

In 6 stappen meer grip op jouw taken

E-mails, chatberichten, meetings en projectoverleg; een werkdag lijkt wel te bestaan uit een eindeloze stroom van verzoeken en vragen. En eenmaal thuisgekomen gaat het gewoon verder. Je wil tijd besteden aan je familie, er moet nog wat in huis gedaan worden en je hebt je voorgenomen om minstens drie keer per week te gaan sporten. Er ligt een hoop op jouw bord en het is niet gek dat je het overzicht verliest in de warboel van taken. De chaos in jouw hoofd werkt op den duur verlammend en jouw takenlijst wordt steeds langer. Klinkt dit bekend in de oren? Geen zorgen, deze whitepaper laat je zien hoe je weer rust creëert in je hoofd. Handig voor op het werk én in je privéleven.

Getting things done, nieuwe stijl

Wellicht ben je al bekend met de productiviteitsmethode Getting Things Done van David Allen. David Allen stelde dat je veel effectiever en productiever bent als je je hoofd leegmaakt en alle taken en projecten vastlegt in een extern medium. Hierdoor blijft je focus volledig op de taak die je uitvoert en niet op het onthouden van alles wat je nog moet doen. Deze productiviteitsmethode diende als basis voor de Grip op je Taken-visie van MostWare. De twintig jaar oude basisprincipes van Getting Things Done kregen een update en werden gekoppeld aan nieuwe digitale tools die jou helpen bij het leegmaken van je hoofd en het organiseren van je taken. Het uiteindelijke doel is natuurlijk overzicht, grip en focus krijgen op jouw werk en privéleven.  

Wat lees je in deze whitepaper?

Deze whitepaper is het ideale hulpmiddel om op een eenvoudige en snelle manier weer rust in je hoofd te krijgen. In deze whitepaper lees je meer over onder andere:

  • 6 stappen om meer grip te krijgen op je taken
  • Welke onderdelen binnen Office 365 helpen jou hierbij?
  • Voordelen van werken volgens Grip op je Taken-visie

Wil jij meer rust in je hoofd, een permanent vakantiegevoel en meer inzicht in hoe jij je tijd wil besteden? Download dan snel deze praktische whitepaper en ga vandaag nog aan de slag! En… relax!

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant.

Lees verder

 

Bezoek de website