Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Krijg meer inzicht in credential stuffing aanvallen

Aangepaste architectuur beschermt beter tegen verdachte inlogpogingen

Webshops, online ticketservices of online bedrijfsapplicaties: ze worden allemaal regelmatig bezocht door bots. Soms zijn ze onschuldig, denk maar aan de Google-crawlers, maar dat is lang niet altijd het geval. Bots worden ook ingezet om jouw inlogpagina te spammen met gestolen inlogcodes. In de hoop dat er toch eentje tussen zit die toegang geeft tot jouw database. Om hun website of applicaties te beschermen schakelen organisaties daarom steeds vaker de hulp in van bot management tools. Maar de effectiviteit van bot management gaat hand in hand met de architectuur van de website.

Meer inzicht in de aanval en bescherming tegen verdachte inlogpogingen

Waarom speelt de architectuur van jouw website een rol in een betere bescherming? Om een antwoord te krijgen op deze vraag lees je in deze whitepaper hoe zo’n credential stuffing aanval werkt en hoe bot management tools jouw website en apps hiertegen beschermen. Om bots te onderscheiden van menselijke activiteiten, gebruiken bot detectors JavaScript-injecties of mobile software development kits (SDK) om websites en API’s te beschermen. Maar hun slagkracht is nauw verbonden met hoe jouw website is opgebouwd. Hoe dat precies zit, dat lees je in deze whitepaper.

Deze whitepaper vertelt je meer over:

  • De architecturale uitdagingen van effectief bot management
  • De ideale website architectuur om credential stuffing te verminderen
  • Andere opties om de aanvallen te verminderen, inclusief de voor- en nadelen van deze opties

Wil jij dus ook jouw website en API’s door middel van bot management tools beschermen tegen verdachte inlogpogingen? Dan moet je ook jouw website architectuur onder de loep nemen. Alleen zo zorg je voor een maximale effectiviteit van jouw bot management tools.

 

Download de whitepaper
Download