Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Krijg grip op je cloud-infrastructuren

Draag bij aan wendbaarheid en flexibiliteit van jouw IT-omgeving

Tegenwoordig zien we het aantal cloud-oplossingen bij bedrijven enorm toenemen. Iedere organisatie weet immers dat een cloud-migratie essentieel is voor het behouden van je concurrentievoordeel en om te blijven voldoen aan de steeds veranderende behoeftes binnen de organisatie. Van het CRM-pakket tot online boekhouding, van internetbellen tot cloud-gebaseerde e-mailomgeving; we verhuizen het allemaal naar de cloud. Als gevolg hiervan krijgen we steeds vaker te maken met een stijgende diversiteit aan cloud-infrastructuren en cloud-aanbieders. Dat maakt het IT-beheer niet bepaald eenvoudiger.

Complexe situatie brengt risico’s mee

Wees je bewust van de risico’s die deze complexe situatie met zich meebrengt, denk hierbij aan een dalende klanttevredenheid of hogere kosten. Een multicloud-omgeving vereist dus nieuwe managementoplossingen die:

  • De performance optimaliseren
  • De kosten onder controle houden
  • De diverse applicaties en omgevingen beveiligen

Krijg grip op je cloud-omgeving

Dankzij een IT-managementtool krijgen organisaties opnieuw grip op hun versnipperde IT-landschap. Wij zetten 3 voordelen op een rij, de details en praktijkvoorbeelden vind je in deze whitepaper

  • Proactief beheer dankzij ingebouwde analytics en automatisering: Oplossingen met ingebouwde analytics maken proactief beheer van de performance en de beschikbaarheid van je multicloud of hybride omgeving mogelijk. Problemen worden opgepakt nog voor ze zich manifesteren.
  • Creëer hoogwaardige applicaties door DevOps-methodes en -hulpmiddelen in te zetten: Zet DevOps en application performance management (APM) in bij het beheren van applicaties in een multicloud omgeving. Zo zorg je voor een grotere wendbaarheid in je processen.
  • Optimaliseer applicatie oplevering met multicloud orchestration: Kies je voor een multicloud-aanpak, dan geef je teams de flexibiliteit om applicaties te ontwikkelen en implementeren in een mix van platformen. Zo leent de publieke cloud zich uitstekend voor het ontwikkelen van nieuwe applicaties en is de private cloud uitermate geschikt bij implementatie.

Benieuwd hoe jij weer grip kan krijgen op jouw diverse cloud-services? Of wil je graag enkele opties nalezen die helpen bij het optimaliseren van jouw inspanningen? Download deze whitepaper en ontdek de stappen die jij kan maken richting verhoogde flexibiliteit en wendbaarheid!

 

Download de whitepaper
Download