Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Komt een vrouw bij de h@cker

Het zal je maar gebeuren, iemand heeft onder jouw naam en met jouw gegevens fraude gepleegd. Afgezien van de nare, negatieve juridische gevolgen waar je mee te maken kunt gaan krijgen, ervaar je dezelfde gevoelens van slachtoffers van inbraak, overval, of erger: misbruik. Er is dan niet alleen sprake van identiteitsdiefstal, maar zelfs van identiteitsfraude.

Tijdens het Identity & Access Management congres geeft niemand minder dan Maria Genova een keynote over identiteitsfraude. Tijdens deze sessie laat ze onder andere zien hoe weinig moeite het kost om volledige identiteiten te stelen. Daarnaast gaat ze in op de gevolgen ervan en wat je allemaal kunt doen om het te voorkomen. Tot slot geeft ze een aantal gesigneerde boeken weg van ‘Komt een vrouw bij de h@cker’.  Ook is er na afloop van het congres gelegenheid een gesigneerd exemplaar aan te schaffen tegen gereduceerd tarief. Klik hier om je toegangsbewijs aan te vragen.

Thema “Wendbaar, Efficiënt, Gebruiksvriendelijk en Compliant”
Tijdens het congres Identity & Access Management leer je in één dag alles over hoe je jouw IAM wendbaar, efficiënt, gebruiksvriendelijk en compliant inricht voor jouw organisatie. IAM zorgt ervoor dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen. Ook houdt het de juiste deuren dicht. Goed IAM is de hoeksteen voor elke organisatie, vanuit het oogpunt van business of compliance.

Ga naar de website voor het programma en sprekers.

Even voorstellen
Maria Genova is een ervaren spreker met aanstekelijk enthousiasme. Als digibeet presteerde ze het om een boek te schrijven over ICT, hackers en identiteitsfraude. Haar boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ werd een hit in het bedrijfsleven.

Genova is momenteel één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. Het leukste vindt ze de geschrokken reacties na afloop. 

Genova: “Helaas zijn niet de computers de zwakste schakel bij de computerbeveiliging, maar de mensen die ermee werken. Ze gebruiken hetzelfde wachtwoord voor meerdere sites, klikken op besmette linkjes en beantwoorden braaf de vragen van oplichters die zich als iemand anders voordoen. Identiteitsfraude is met honderden gevallen per dag de snelst groeiende vorm van criminaliteit in Nederland en het treft zowel de werknemers als de klanten. Gehackte computers en mobieltjes van medewerkers worden gebruikt om de goed beveiligde bedrijfsnetwerken te besmetten“

Boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’
In dit boek bewijst Maria Genova dat het weinig moeite kost om alles over jou te weten te komen en je gegevens te misbruiken. Zij liet haar eigen computer hacken, met een onthutsend resultaat. Het boek is een schokkend en soms ook hilarisch verhaal over slimme internetcriminelen en mensen die alles via social media delen.