Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Klanttevredenheid omhoog dankzij goede IT

Zonder goede IT-performance geen blije klant

Over de hele wereld draaien bedrijven in de basis allemaal op applicaties en informatie. Uw organisatie is daarin niet anders. Hoe succesvol uw bedrijf opereert, hangt af van de stabiliteit en performance van de IT. Die moeten de belofte naar de klant waarmaken. Die systemen kunnen alleen presteren als de IT-infrastructuur – het zenuwcentrum van uw organisatie – ook goed performt. Daarnaast volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op en moet de organisatie flexibel genoeg zijn om hier snel op te reageren. Het is een uitdaging de klanttevredenheid te waarborgen en alle systemen up-and-running te laten draaien. Dit is waar IT-beheerders ’s nachts van wakker liggen.

Nieuwe ontwikkelingen leggen de lat voor klanttevredenheid hoger

Organisaties hebben allemaal te maken met de volgende ontwikkelingen.

  1. De verwachtingen van klanten worden steeds hoger
  2. Explosieve groei aan data en applicaties legt druk op beheer
  3. Spanningsveld tussen kosten en kwaliteit
  4. Security wordt steeds uitdagender
  5. De business moet zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen in de omgeving

De grootste uitdagingen voor organisaties van dit moment, is zorgen dat ze snel genoeg kunnen inspelen op veranderingen in de omgeving. Wat is er nodig om de IT-omgeving flexibel, schaalbaar en agile te maken?

Zo wordt IT-beheer eenvoudiger

Hoe de IT van uw organisatie ook is ingericht, er is altijd ruimte om efficiënter te werken door het optimaliseren van processen en infrastructuur. Lees in deze whitepaper over hoe u uw IT-beheer in een hybride omgeving kunt optimaliseren. 

 

Download de whitepaper
Download