Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Klantgericht ondernemen vanuit CRM

Krijg een ouderwets duurzame band met uw klant

De tijd dat een verzekeringsadviseur vrijwel al zijn klanten persoonlijk kende en ze met zijn aktentas onder de snelbinders van zijn fiets thuis bezocht, is voorgoed voorbij. Internet heeft de markt transparant gemaakt en geeft klanten keuzevrijheid. Maar hoe zorgt u in deze tijd dat de klant zich nét zo persoonlijk op maat bediend voelt als vroeger?

Klantgericht ondernemen 2.0

Dat doet u door klantgericht ondernemen naar een hoger niveau te tillen. De adviseur van de toekomst houdt daarom de comfortzone van zijn klant goed in de gaten en onderneemt actie zodra, of liever nog voordat, een klant uit zijn comfortzone dreigt te geraken. Het platform Sjoerd helpt u daarbij door deze comfortzone voor alle klanten te monitoren en u actief te attenderen op veranderingen. Het werkt als een personal advisor.

Techniek geeft aan wanneer klant aandacht wil

Sjoerd houdt de comfortzone van uw klanten continu in de gaten, maar houdt zich daarbij wel aan uw regels. U weet zelf het best welke veranderingen van invloed zijn op de comfortzone van uw klanten en welke kenmerken bepalen of de kleur van de comfortzone groen, oranje of rood is. Aan u de taak om het positieve gevoel weer terug te brengen en de comfortzone te herstellen.

Een ouderwets duurzame klantrelatie

Klantondersteuning is een continu proces is van het delen van informatie, het op een juiste manier gebruiken van de informatie en daarmee de klantrelatie te verstevigen. In de whitepaper Sjoerd, het nieuwe online platform voor de adviseur van de toekomst, leest u hoe techniek helpt om uw band met klanten te verstevigen. Download deze inzichtvolle whitepaper en krijg een ouderwets duurzame band met uw klanten.

 

Download de whitepaper
Download