Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Klantgegevens beveiligd

Veilig werken met Office 365

Retail-medewerkers zijn vaak onderweg, bijvoorbeeld voor inkoop of het bezoeken van vestigingen. Het is daarom belangrijk dat u altijd en overal bestanden kunt weergeven, bewerken en delen met collega’s. Maar uw eigen gegevens en die van klanten moeten wel goed beveiligd zijn. Dat kan met Office 365.

Klantgegevens beveiligd op kantoor én onderweg

Iedereen wil als het nodig is met zijn vertrouwde Office-toepassingen kunnen werken en bij zijn bestanden kunnen. Een mobiele werkplek brengt wel risico’s met zich mee. Als een mobieltje kwijtraakt of gestolen wordt, moeten bedrijfsgegevens niet toegankelijk zijn. Daarom is het belangrijk dat deze apparaten goed beveiligd zijn en op afstand gewist kunnen worden. Tegelijkertijd moet deze beveiliging niet ten koste gaan van gebruiksgemak.

Mobiel, klantgericht en veilig werken in de retail

Wilt u meer weten over veilig werken met uw vertrouwde Office-toepassingen? Download dan het e-book “Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail”. Daarin leest u ook hoe een sociaal intranet de communicatie verbetert en hoe u met slimme analyses de voorraad beter laat aansluiten op de klantwens.