Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Klantenenquête over mobiliteit voor ondernemingen in Europa

Zorgen apps voor meer mobiliteit binnen uw bedrijf?

Mobiliteit zorgt voor een betere balans tussen werk en privé: werken vanaf verschillende locaties, ook buiten kantooruren. Toch is mobiliteit voor steeds meer bedrijven een vraagstuk en een uitdaging geworden. De traditionele zakelijke apparaten zijn vervangen door smartphones, laptops en tablets. Om op zowel zakelijke als persoonlijke apparaten te kunnen werken en ook zakelijke apparaten voor persoonlijke activiteiten te gebruiken, is het belangrijk om een veilige en beheerbare infrastructuur te hebben. Een infrastructuur die de gebruiker niet beperkt in zijn werkzaamheden. Dit onderzoek beschrijft een klantenenquête over mobiliteit voor ondernemingen in Europa.

Mobiliteit komt voort uit apps

Mobiele en persoonlijke apparaten zijn meestal voorzien van veel apps. De mogelijkheid om apps te zoeken en te installeren is een belangrijk onderdeel van de mobiele ervaring van de gebruiker. Hoe kan deze ervaring ook overgebracht worden op een veilige manier van werken met zakelijke apparaten en zakelijk apps? Maar ook: Hoe kunnen essentiële zakelijke apps op persoonlijke mobiele apparaten gebruikt worden zonder de vrijheid van de werknemer en organisatie te verstoren?

In deze uitgebreide enquête komen verder nog de volgende zaken aan bod:

  • Informatiebeveiliging
  • De verandering in de traditionele werkplek
  • Het soort netwerk bepaalt de toegangsbeperking
  • Mobiele toegang vanuit auto’s en het openbaarvervoer
  • Technologie ter ondersteuning van mobiliteit

Download nu geheel vrijblijvend dit informatiedocument over mobiliteit voor ondernemingen in Europa en kom meer te weten over de bovenstaande onderwerpen.

 

Download de whitepaper
Download