Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Klaar voor de toekomst met hyper-converged oplossingen

Waarom een hyper-converged infrastructuur voor iedere organisatie werkt

Het mag geen verrassing zijn dat steeds meer bedrijven kiezen voor een hyper-converged infrastructuur. Het maakt de IT-omgeving een stuk eenvoudiger, draagt in grote mate bij een kostenbesparing en zorgt ervoor dat de organisatie snel kan inspelen op een steeds veranderende markt.

Haal de twijfel weg

Toch is er twijfel bij veel organisaties. Is een hyper-converged infractuur geschikt voor onze organisatie en past het wel in de huidige IT-omgeving?

Dit e-book gaat dieper in op:

  • Beheer- en budgetperikelen in datacentra
  • Stap af van ad-hoc en kies voor langetermijnoplossingen
  • De voordelen voor jouw organisatie

Grip houden op het datacenter

De explosieve toename van data en veranderende bedrijfsbehoeften zetten de IT-infrastructuur onder druk. Men kies maar al te vaak voor een quick fix waarbij de langetermijnvisie over het hoofd wordt gezien. Hierdoor ontstaat binnen organisatie een wildgroei van oplossingen, is er onduidelijkheid over verantwoordelijkheid bij storingen, stijgt de complexiteit en rijzen de kosten de pan uit.

Het e-book De IT-omgeving van de toekomst. Stap af van beheerintensieve adhoc-oplossingen en kies voor eenvoud met hyper-converged gaat dieper in op onder andere bovenstaande uitdagingen waarmee vele datacentra kampen.  

Download dit e-book en bekijk hoe een hyper-converged infrastructuur mogelijkheden biedt voor elke organisatie. Zo heeft ook jouw IT-organisatie weer tijd heeft voor innovatie!

 

Download de whitepaper
Download