Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Klaar voor 2020 met deze industrie-trends

7 data-trends voor de procesindustrie

Systemen binnen de procesindustrie bevatten een schat aan data waarmee zowel de operatie als de veiligheid enorm verbeterd kunnen worden. Eén van de grootste uitdagingen is echter het aggregeren, interpreteren en gebruiken van deze gigantische hoeveelheden data. Dit e-book zet daarom 7 data-trends op een rij waar producenten in de procesindustrie zich op moeten voorbereiden. 

Data als basis voor succes

Door het inzetten van bijvoorbeeld IoT (Internet of Things) neemt de beschikbare data enorm toe en naar alle verwachting zal dit de komende decennia vermenigvuldigen. Fabrikanten die worstelen met het verwerken en inzetten van deze data zullen dus de boot missen. Start dus vandaag nog met het aanpakken van de data-uitdagingen en vorm zo een goede fundering voor de aankomende veranderingen.

Onmisbare industrie-trends

De volgende 7 data-trends komen in dit e-book uitgebreid aan de orde:

  1. Toenemend aantal fysiek-digitale connecties
  2. Slimme bedrijfsmiddelen
  3. Sterk toenemend data-volume
  4. Informatiesilo’s verbinden
  5. Toenemende modularisatie
  6. Snellere data-analyse
  7. Groei in preventief en voorspellend onderhoud

Hoe ziet de toekomst eruit?

Lees in 'Getting Ready for the 2020s, 7 Trends To Watch In Process Manufacturing Data' niet alleen over de trends, maar ontdek ook de voordelen die ze de industrie zullen brengen. Ruime aandacht wordt besteed aan de pijnpunten en valkuilen waar bedrijven tegenaan lopen. Op basis van concrete voorbeelden uit onder andere de chemische en olie-industrie leer je hoe anderen deze uitdagingen aanpakten en zich klaarstomen voor de industriële revolutie 4.0. Ben jij er klaar voor?

 

Download de whitepaper
Download