Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Kiezen tussen User Environment Management oplossingen

Choosing Your User Environment Management Solutions

User Environment Management (UEM) oplossingen maken een steeds groter deel uit van het algemene framework om de desktop ervaring van de gebruikers te verbeteren en vereenvoudigen. Het nu de taak voor de besluitvormers op de IT afdeling om een juiste beslissing te maken tussen alle aanbieders.

Eigenschappen van UEM
Bij een UEM oplossing is het belangrijk te begrijpen wat de benodigdheden zijn voor een organisatie. Veel organisaties maken de fout door “profile management” als hetzelfde te zien als UEM. Het is namelijk niet hetzelfde maar het is juist een onderdeel van UEM. Een juiste UEM oplossing voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Personalisatie mogelijkheden
  • Een beleid
  • Privileges/Security
  • User environment analytics
  • Performance
  • Bestand sync-and-share

User Environment Management oplossingen zorgen ervoor dat binnen de organisatie gebruikers productiever worden door in een veilig, efficiënt en flexibel framework te werken. UEM is een uitgebreid pakket dat veel verder gaat dan de mogelijkheden van het “simpele” profile management.

De whitepaper
Lees de whitepaper waarin dieper wordt ingegaan op het onderwerp User Environment Management. De whitepaper gaat in op wat UEM voor de organisatie kan betekenen en hoe de gebruikers productiever gemaakt kunnen worden door een veilig, efficiënt en flexibel framework. Download de whitepaper geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download