Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Kies voor een werkplek in de cloud

Maak de overstap eenvoudig met Windows Virtual Desktop

Bedrijven en organisaties blijven het druk hebben in onze on-demand samenleving, waar hoge verwachtingen en eisen de standaard zijn. Zie daar maar eens je hoofd boven water te houden. Waar onbegrensde snelheid en bereikbaarheid van apps, websites en programma’s voorop staat in de moderne dienstverlening, biedt cloudwerken enorme kansen. Toch staan veel bedrijven voor verschillende obstakels die een overstap belemmeren. Lees in deze whitepaper hoe je met Windows Virtual Desktop die laatste barrières overwint.

De cloud: een werkplek van de toekomst

Organisaties zoeken, nu zeker met de versnelde uitrol van het thuiswerken door corona, naar een goede oplossing voor een flexibele werkplek. Een werkplek die 24/7 dienstverlening mogelijk maakt en ervoor zorgt dat medewerkers waar en wanneer dan ook optimaal werk kunnen leveren. Dit voedt zowel motivatie als innovatie. Hier komt een werkplek in de cloud om de hoek kijken met verschillende voordelen:

  • Altijd en overal dezelfde werkomgeving
  • Bestanden en data altijd veilig opgeborgen
  • Gemakkelijk in beheer

De overstap naar een cloudwerkplek is echter voor sommige organisaties nog steeds een uitdaging. Windows Virtual Desktop (WVD) biedt organisaties een helpende hand door specifieke applicaties of een volledige desktop te publiceren vanuit de Microsoft cloud. Met als groot voordeel dat zij het gebruik ervaren alsof het lokaal draait op hun computer. Zonder beperkingen!

Ga aan de slag met WVD

Wil jij ook de vruchten plukken van een moderne cloudwerkplek maar belemmeren een aantal hinderissen jouw overstap? Download deze whitepaper en lees hoe je met Windows Virtual Desktop de overstap naar een moderne cloud-werkplek voor jouw organisatie gemakkelijk maakt.

 

Download de whitepaper
Download