Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Key steps in the transition to IPv6

Een framework voor de migratie naar IPv6

De IPv4-adressen zijn in hoog tempo aan het opraken. Met de nieuwe IPv6-technologie zijn er voorlopig wel weer genoeg IP-adressen, maar deze technologie ondersteunt de IPv4-adressen niet. Een migratie naar de nieuwe technologie en IP-adressen moet door organisaties dan ook zorgvuldig worden voorbereidt.

Het opraken van de IPv4-adressen is het gevolg van een snelle groei van internetgebruikers en apparaten die aan het internet zijn aangesloten.  Op dit moment zijn er ongeveer 6 miljard apparaten verbonden met het internet. Denk hierbij aan computers, tablets, smartphones en televisies. De verwachting is dat dit groeit naar 15 miljard in 2015. 

In deze whitepaper wordt een kort overzicht gegeven van enkele technologieen die beschikbaar zijn voor IT-organisaties, IPS’s en web-eigenschappen als de overgang naar IPv6 wordt gemaakt. Het doel van de whitepaper is om organisaties een framework te geven waarin de migratie naar IPv6 kan plaatsvinden. Met dit framework heeft een migratie minimale impact op de dagelijkse zakelijke communicatie.

Download vrijblijvend deze whitepaper waarin een framework wordt gegeven voor de migratie naar IPv6, zodat organisaties hier minimale hinder van ondervinden.