Zonder ICT is ‘de cliënt centraal’ een wassen neus

Geïntegreerde informatievoorziening: 3-stappenplan voor de zorg

Geïntegreerde informatievoorziening: 3-stappenplan voor de zorg

Informatievoorziening is een noodzakelijke voorwaarde bij langdurige zorg. Meer maatwerk, de individuele cliënt centraal en het verbeteren van de ketensamenwerking. Dit zijn allemaal uitdagingen waar de langdurige zorg mee te maken krijgt. Hoe kunnen deze uitdagingen verwezenlijkt worden?

Alleen als de informatievoorziening makkelijk door alle betrokkenen kan worden gedeeld is het mogelijk om de cliënt centraal te stellen. In drie stappen naar een slimme inrichting van de informatievoorzieningen? Doorloop hiervoor de drie onderstaande stappen:

  1. Intern informatie delen
  2. Ketenintegratie
  3. Inzicht in kosten en kwaliteit van zorg

Deze whitepaper gaat dieper in op het implementeren van een slimme ICT-strategie. Download vrijblijvend de whitepaper met het 3-stappenplan om meer te weten te komen over het inrichten van de informatievoorzieningen van uw organisatie. Daarnaast geeft de whitepaper antwoord op de volgende vraag: Welke informatie heb ik nog nodig als ik de cliënt echt centraal wil stellen?

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom InformatiemanagementinformatielogistiekZorg bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Informatiemanagement :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder

informatielogistiek :  Ricoh Effeciency Index Purchase 2 Pay

Heliview Consultancy heeft in opdracht van en in samenwerking met Ricoh Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het verwerken van inkomende en uitgaande facturen in de top van de Nederlandse zakelijke markt. De doelgroep is representatief vertegenwoordigd voor de gehele top van de Nederlandse zakelijke markt behalve landbouw en visserij. Lees het volledige onderzoek over facturatie binnen de top van de Nederlandse zakelijke markt.

Lees verder

Zorg :  AVG-compliant worden en vooral blijven

Blijven voldoen aan AVG is voor iedere zorginstelling een uitdaging. We hebben er alles aan gedaan om voor 25 mei 2018 te voldoen aan AVG, maar hoe zorgen we ervoor dat het een agendapunt blijft? Evalueer waar jouw zorginstelling nu staat met compliancy en ontdek met deze 10 aandachtspunten hoe je AVG op je netvlies houdt.

Lees verder

Zorg :  Data Management, de missende schakel in IoT

Hoe kun je zinvol aan de slag met de tsunami van gegevens die door IoT-apparaten gegenereerd wordt? Hoe moet u uw datamanagement- systemen ontwerpen om gegevens om te zetten in waarde? De schaal en scope van de data die gepaard gaat met IoT vraagt om een nieuwe aanpak. Hierbij wordt geavanceerd gegevensbeheer gecombineerd met de integratie van nieuwe IoT-technologie met meer traditionele systemen in een hybride infrastructuur.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.