Ziekteverzuim: dit stappenplan stroomlijnt het HRM-proces

Van ziek- tot betermelding conform wet Poortwachter

Van ziek- tot betermelding conform wet Poortwachter

Snel en effectief ingrijpen maakt het verzuim korter. Het zou handig zijn als u binnen dit proces alle stappen handig en conform de wet- en regelgeving in kaart heeft. Hoe reguleert en beheerst u ziek- en herstelmeldingen binnen uw organisatie volgens de Wet Verbetering Poortwachter? In deze whitepaper vindt u een uitgebreide toelichting, een stappenplan en procesbeschrijving van het ziekteverzuim proces.

Ziekteverzuim altijd conform de nieuwste wet- en regelgeving geregeld

In dit proces ziet u hoe u kunt omgaan met ziek- en herstelmeldingen van uw medewerkers. U leest hoe u dit proces kunt reguleren en beheersen en welke verplichtingen u heeft conform de Wet Poortwachter. U wilt natuurlijk dat uw processen altijd up-to-date zijn, volgens de nieuwste wet- en regelgeving.

Van ziekmelding tot archivering goed geregeld

Download dan deze whitepaper inclusief voorbeelddocumenten en formulieren. Ideaal voor uw HRM-afdeling, waarmee u snel aan de slag kunt! Van ziekmelding tot en met het doorgeven van de herstelmelding aan de Arbodienst en het archiveren van het verzuimdossier wordt nu een koud kunstje.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Sensus process management

Sensus process management uit Maarssen is gespecialiseerd in het beschrijven en verbeteren van bedrijfsprocessen. Met onze BPM online suite zorgen we ervoor dat procesmanagement een fundamentele plaats krijgt in uw organisatie.

Profiel Sensus process management ›
 
 

Download artikel

Ziekteverzuim: dit stappenplan stroomlijnt het HRM-proces

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sensus-methode

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.