Zaakgericht werken met SharePoint 2013 als platform

De voordelen van DMS & RMA in SharePoint 2013

De voordelen van DMS & RMA in SharePoint 2013

Ter ondersteuning van zaakgericht werken, is SharePoint 2013 dan een volledige platform? Dit is een vraag die bij steeds meer organisaties naar voren komt. Zeker omdat SharePoint 2013 als platform nog niet zo lang bestaat als de traditionele document- en recordmanagement systemen. Toch is SharePoint 2013 wel een volwaardig en goed alternatief!

De voordelen op een rijtje:
In de vergelijking met een traditionele document- en recordmanagement oplossingen, zijn er een aantal voordelen die SharePoint 2013 heeft. Hieronder staan de voordelen voor u op een rijtje:  

 • Integratie met andere systemen
  SharePoint 2013 is een open platform dat buitengewoon goed kan communiceren met andere systemen of portalen.
 • Krachtige search
  Het terugvinden van informatie is in SharePoint 2013 beter geworden. Informatie kan makkelijk teruggevonden worden door middel van Taxonomieën en metadata.
 • Automatisch workflows
  Bewaarperiodes zijn gekoppeld aan het content type en zullen documenten op basis van deze bewaarperiode voor de juiste periode worden opgeslagen.
 • Gebruiksvriendelijk
  SharePoint 2013 is een uitermate gebruiksvriendelijk platform. SharePoint 2013 richt zich voornamelijk op de eindgebruiker en dat deze zo gebruiksvriendelijk kan werken.

Download de whitepaper
Download nu de whitepaper ‘DMS & RMA in SharePoint 2013” waarin dieper wordt ingegaan op de bovenstaande punten. Daarnaast komt de werkwijze DMS RMA in SharePoint 2013 naar voren en de koppeling naar een DMS & RMA portal.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Zaakgericht werken met SharePoint 2013 als platform

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.