Wisdom professional product documentation

Analytische applicatie voor beter klantinzicht en marktonderzoek

Analytische applicatie voor beter klantinzicht en marktonderzoek

Bedrijven proberen op verschillende manieren ‘de consument’ beter te leren kennen. Met de komst van social media is de hoeveelheid informatie enorm toegenomen. Het analyseren van de gegevens kan dan ook een tijdrovende klus zijn. In deze whitepaper wordt een oplossing geboden in de vorm van een analytische applicatie die vrijwillige gegeven en anonieme consumentendata vanuit Facebook verkent. Met de applicatie krijgen organisaties inzicht in de demografie, interesses, activiteiten en motivaties van consumenten.

De Wisdom Professional applicatie van Microstrategy haalt data uit het Wisdom Netwerk. Dit is een netwerk waar miljoenen consumenten zich voor hebben ingeschreven om zo vrijwillig en anoniem aan de data bij te dragen. De applicatie geeft organisaties de mogelijkheid om consumenten en verschillende groepen te analyseren en segmenteren voor huidige en toekomstige marketingactiviteiten.

Download het complete document waarin een introductie wordt gegeven van de Wisdom Professional applicatie welke organisaties inzicht geeft in de demografie, interesses en activiteiten van consumenten.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Customer behaviour bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Customer behaviour :  IP-marketing: verhoog de ROI van uw marketingactiviteiten

Door gebruik te maken van een IP-marketingtool kan uw websitebezoeker op basis van het IP-adres worden geïdentificeerd en getrackt. Daarnaast kunnen content en call to actions worden aangepast met deze tool, zodat deze volledig aansluiten op de belevingswereld van uw bezoeker. Online marketing wordt een steeds belangrijker onderdeel van uw organisatie en IP-marketing kan hierin een belangrijke rol spelen. Deze whitepaper gaat dieper in op de mogelijkheden en voordelen van IP-marketing. Hoe kan IP-marketing de ROI van uw marketingactiviteiten verhogen?

Lees verder

Customer behaviour :  4 nieuwe mogelijkheden van LinkedIn

Overweegt u om LinkedIn in te zetten om uw bereik onder uw doelgroep te vergroten? Door het lezen van deze whitepaper bent u in klap op de hoogte van de nieuwste features van LinkedIn. Aan de hand van targeting, gerichte content en meetbaarheid van de resultaten kunt u uw marketingcampagne een serieuze boost geven. Lees snel verder en doe uw voordeel met deze informatie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.